ОСТАННІ НОВИНИ

Як виглядають морські контейнери для військових у зоні АТО (фото)

|

Для військ оперативного командування «Північ» в зоні АТО за час неоголошеної війни земляки переобладнали 17 морських контейнерів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі.

З Рівненщини у зону відповідальності військ оперативного командування «Північ» на Схід України відправлено ще два сорокатонних контейнери.

 

«Зважаючи на складну обстановку та збільшення кількості обстрілів наших військ з важкого озброєння ми зробили все, аби обладнати приміщення для проживання якнайшвидше», – зазначає голова Гощанської районної ради Олександр Ткачук.

У відповідь військові дякують всім небайдужим за допомогу. Адже приміщення оздоблені з середини деревиною, тут встановлено місця для відпочинку та електропроводку, а для підтримання постійної температури всередині встановили пічки-буржуйки. За умови правильного інженерного обладнання ці залізні контейнери є справжньою фортецею для ворожих мінометів та Градів.

 

За останні чотири місяці з Рівненщини та Волині для земляків, які воюють на передовій було переобладнано сімнадцять морських контейнерів на суму близько 500 тисяч гривень.

 

Фото: ОК «Північ»