ОСТАННІ НОВИНИ

В Синютки кажуть, що ціни на продукти на Львівщині знижуються

|

На сьогодні ситуація на споживчому ринку Львівської області стабілізована, а ціни на продукти поступово знижуються. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

За словами директора департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості ОДА Василяого Лозинського, ажіотажного попиту на продукти не спостерігається, а торгівля здійснюється у звичному режимі.

«У всіх торгівельних мережах є в достатній кількості цукор, борошно, крупи, макаронні вироби та олія. Асортимент продукції збільшується, а ціни на товари першої необхідності знижуються, – розповів Василь Лозинський. – Якщо цукор коштував 19 грн, то зараз його ціна становить близько 13 грн за кг, а борошно залежно від виробника та ґатунку можна придбати в середньому  за 10 грн за кг», – розповів В. Лозинський.

Він також звернувся до виробників та представників торгових мереж напередодні Великодніх свят формувати певні акційні пропозиції та великодні ярмарки на продукти, які в першу чергу необхідні для святкового столу.

Фото: karpatskijobjektiv.com