ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий виділив ділянку самому собі – родичка учасника АТО

|

Родичка учасника АТО, представниця Обласної спілки соціального захисту часників АТО та їхніх родин Леся Томашвілі на сьогоднішній сесії Львівської міської ради звинуватила мера міста Андрія Садового у небажанні вирішувати проблеми воїнів та їхніх сімей. Жінка заявила, що львівський мер виділив ділянку не учасникам АТО, а самому собі. Про це із сесійного залу передає кореспондент Львівського порталу.

«Андрію Івановичу, ви виділили ділянку не нам, а самому собі. Згідно з ухвалою, юридичною особою виступає місто. Нас просто обдурили. Ми не хочемо, щоб будинок для нас будував «Рембуд». Де «Рембуд» – там Садовий, де Садовий – там «Рембуд», – заявила Л.Томашвілі.

Жінка закликала депутатів наразі не приймати жодних рішень, які стосуються будівництва у Львові багатоквартирного житлового будинку для учасників АТО та їхніх родичів. Леся Томашвілі попросила відкласти питання на доопрацювання та врахувати думку простих людей.

«Ми вимагаємо прозорості. Боїмося, що через той «Рембуд» нас можуть просто кинути», – сказала Л.Томашвілі.

Нагадаємо, обурені родичі учасників АТО сьогодні увірвалися в сесійну залу Львівської міської ради, де на деякий час заблокували роботу сесії

У момент, коли сесійну залу блокували розлючені родичі учасників АТО, окремі депутати слухали музику і розв’язували кросворди