ОСТАННІ НОВИНИ

У Генштабі кажуть, що виплатили бійцям АТО вже 1,5 мільйона за знищену ворожу техніку

|

За знищену ворожу техніку та успішне виконання бойових завдань Міноборони вже виплатило бійцям 1,5 мільйона гривень. Про це на брифінгу повідомив речник Генерального штабу ЗСУ Владислав Селезньов, передає «Укрінформ».

«Станом на сьогодні видано 7 наказів на виплату грошової винагороди для військовослужбовців на суму майже у 1,5 млн грн», – сказав Селезньов.

За його словами, всього в березні на подібні виплати виділено майже 13 млн грн.

«За знищення або захоплення у полон ворожої техніки та успішне виконання бойових завдань у поточному місяці передбачено виплату винагород військовослужбовцям на суму майже 13 млн грн, а саме 12 млн 700 тис. грн.», – зазначив речник Генштабу.

Він додав, що загалом на розгляд штабу АТО вже надійшли документи на виплату грошових винагород за знищення 210 одиниць ворожої техніки, у тому числі 29 знищених та одного захопленого танка, а також за успішно виконані майже 100 бойових завдань.

«До кінця березня усі документи будуть розглянуті та після підтвердження буде видано накази штабу АТО на виплату відповідних винагород», – наголосив Селезньов.

Фото: www.slovoidilo.ua