ОСТАННІ НОВИНИ

В п’ятницю у Львові популяризуватимуть читання

|

У п’ятницю, 20 березня, о 14.00 годині у парку ім. Івана Франка відбудеться урочисте швидкісне відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання у дитячих бібліотеках м. Львова – роло-флешмоб «Book-віраж». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

«Учасники роло-флеш-мобу – читачі-ролеристи (прогнозована кількість близько 100 осіб)  тричі проскандують гасла: «Знайди свою книгу!», «Відчуй смак книги!», «Створи нову книгу!». Читачі бібліотек та молоді волонтери організують промо-кампанію Тижня: кожен охочий, незалежно від  віку, отримає карту-флаєр, на якій позначені дитячі бібліотеки та місця проведення пленер-читань. Бібліотеки запросять відвідати найцікавіші заходи Тижня: літературні імпрези, театралізовані дійства, арт-квартирники, літературні квести, й навіть дитячу вечірку», – розповіли організатори.

Соціально-промоційна акція «Магістралі читання»  триватиме впродовж дня. Мета акції – донести до міської спільноти інформацію про проведення Тижня дитячого читання у 17 дитячих бібліотеках міста, популяризація читання та промоція  бібліотек для дітей.

З 23 до 30 березня юні мешканці міста зможуть відвідати понад 100 цікавих заходів у всіх  бібліотеках Централізованої бібліотечної системи для дітей м. Львова.

Фото:dosug.passion.ru