ОСТАННІ НОВИНИ

Строковиків, яких зараз демобілізують, через три місяці можуть знову призвати

|

Військовим, які потраплять під цьогорічну  демобілізацію розслаблятися не варто, бо через деякий час вони знову можуть опинитися в армії. Про це сьогодні розповів виконувач обов’язків військового комісара  Львівського обласного комісаріату Олександр Тіщенко, інформує кореспондент Львівського порталу.

Військовий комісар пояснив це тим, що демобілізовані строковики можуть потрапити під один з етапів четвертої хвилі мобілізації .

«Звільнених військових, які  провели в армії вже більше року, окрім як додому нікуди відправляти не будуть. Однак через три місяці ці хлопці можуть знову опинитися у війську, якщо потраплять у списки одного з етапів четвертої хвилі мобілізації», – розповів О. Тіщенко.

Як додав військовий, демобілізувати строковиків почнуть не швидше травня.

Нагадаємо, що сьогодні розпочалася демобілізація військовослужбовців, які відслужили рік. Відповідно до Указу Президента від 14 січня поточного року «Про часткову мобілізацію», під час демобілізації у період з 18 березня по 1 травня 2015 року підлягають звільненню 35 тисяч 300 військовослужбовців. Це захисники Батьківщини, які були призвані на військову службу під час мобілізації на особливий період.

Ілюстрація: Львівський портал