ОСТАННІ НОВИНИ

У Стрию зловмисник «обчистив» чужий гараж на кругленьку суму

|

Працівники карного розшуку Стрийського міськвідділу міліції затримали зловмисника, котрий підозрюється у крадіжці майна на суму близько 30 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

До Стрийського міськвідділу міліції, 12 березня, зателефонував місцевий житель та повідомив про те, що його гараж обікрали. Чоловік розповів, що звідти викрали електроінструменти, ящики з горілчаними напоями та інше майно на загальну суму близько 30 тисяч гривень.

«Крадієм виявився 36-річний раніше судимий місцевий житель. Ми затримали його наступного дня після крадіжки. Зловмисник вночі обікрав гараж, а зранку вже домовився  зі знайомими, що мешкають у Львові, про купівлю у нього електроінструментів та горілчаних напоїв», – розповів заступник начальника Стрийського міського відділу міліції майор міліції Володимир Петрівський.

За рішенням суду щодо підозрюваного обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Правоохоронці перевіряють чи причетний зловмисник до скоєння інших злочинів.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України, триває. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.