ОСТАННІ НОВИНИ

На ремонт закривають частину вулиці Стуса. Автобуси змінюють маршрут

|

У Львівській міській раді вирішили відремонтувати дорогу на вулиці Стуса. Відтак, з наступного понеділка, 23 березня, на ремонт закривають частину цієї вулиці на ділянці від вул. Свенціцького до вул. Липова Алея. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР з посиланням на міське управління інженерного господарства.

«Дорожні роботи розпочнуть виконувати з початку вулиці Стуса (на схемі виділено червоним кольором), то ж деякий час верхня частини вулиці (виділено рожевим кольором) буде доступна для проїзду для мешканців навколишніх будинків», – зазначив начальник відділу організації дорожнього руху компанії «Онур» Борис Вільгуцький.

Як розповів заступник начальник управління транспорту та зав’язку ЛМР Ігор Собенко, у зв’язку з закриттям вул. Стуса будуть внесені зміни у рух міських автобусних маршрутів №№4А, 26, 30, 53. Про те, як курсуватимуть ці маршрути після закриття вул. Стуса буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, у Львові відновили роботи з будівництва трамвайної колії на Сихів. Планується, що роботи будуть виконані до листопада цього року.

Згідно з проектом будівництва, трамвайну колію на Сихів прокладуть по вул. Стуса вздовж проспекту Червоної Калини, до «Санта-Барбари».