ОСТАННІ НОВИНИ

Стали відомі райони Донбасу, де буде особливий порядок самоврядування

|

Верховна Рада України прийняла Постанову «Про визначення окремих районів, міст, селищ і сіл Донецької та Луганської областей, в яких запроваджується особливий порядок місцевого самоврядування». Про це Львівському порталу повідомили в інформаційному управлінні Апарату Верховної Ради України.

Згідно із документом, до окремих районів, міст, селищ і сіл Донецької та Луганської областей, в яких відповідно до Закону України “Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей” тимчасово запроваджується особливий порядок місцевого самоврядування, належать райони або їх частини, міста, селища і села, що знаходяться на територіях, які розташовані між державним кордоном України з Російською Федерацією, урізом води Азовського моря та лінією, яка визначена додатком до цієї Постанови, що відповідає Мінському меморандуму від 19 вересня 2014 року.

У додатку до постанови вказаний перелік найменувань населених пунктів, де, власне, і запроваджується особливий порядок місцевого самоврядування.

 

Фото: Українська правда, www.depo.ua