ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова встановили «інтригуючі» інтерактивні таблички

|

Прогулянки Львовом відтепер стануть ще цікавішими. Принаймні так вважають автори вуличного проекту «Львівські ремарки», який відкрився на перехресті вулиць Краківська та Вірменська в суботу 14 березня, інформує кореспондент Львівського порталу.  

Проект «Львівські ремарки» містить у собі 10 цікавих запитань про Львів, які розміщені на інтерактивних табличках. За допомогою мобільного телефону з камерою та встановленої в неї програми зі зчитування QR-кодів кожен зможе відкрити для себе нові факти про місто Львів.

Проект створено з метою в оригінальний та інтерактивний спосіб познайомити мешканців та гостей міста з маловідомими, але дуже цікавими фактами життя Львова.

 

«Кожне відоме місто, як і відома людина, має свою офіційну біографію, в якій вказано основні події їхнього життя. Але людей найбільше цікавлять якісь пікантні подробиці, приватні випадки, незнані сторінки, завдяки яким і увиразнюється індивідуальність знаних людей та міст. Саме таку «особисту» інформацію про Львів зможуть дізнатись гості та мешканці міста впродовж наступних трьох місяців», – розповідає ініціатор проекту Юлія Свиріпа

Ця ініціатива є частиною проекту Best Quest, над яким Юлія працює, навчаючись в Львівській бізнес-школі УКУ.