ОСТАННІ НОВИНИ

«Правий сектор Львівщини» не відрікатиметься від свого бійця, який порізав студентів

|

Хлопець, який вчора ввечері, озброєний ножем, напав на студентів на вулиці Сахарова, дійсно є бійцем ДУК «Правий сектор». Про це у коментарі Львівському порталу розповів керівник прес-центру Правого сектору Львівщини Тарас Кузяк.

«Справді 21-річний хлопець, якого вчора після інциденту на вулиці Сахарова затримали правоохоронці, є бійцем «Правого сектору». Ми в жодному разі не будемо відрікатись від нашого побратима. Варто взяти до уваги, що хлопець нещодавно повернувся з самої гущі воєнних подій, він перебував у Пісках, неподалік від Донецького аеропорту. Там хлопець отримав тяжку моральну психологічну травму, оскільки він не раз бачив, як гинули його друзі. Окрім того, в нього була контузія», – розповів Т.Кузяк.

Усі деталі інциденту з’ясовує міліція, проводяться слідчі дії. Також юнака скерували до психоневрологічного диспансеру на обстеження.

«Ми не применшуємо його провини, але не треба відкидати й такої ймовірності, що його могли спровокувати до агресії, адже він перебував у дуже напруженому важкому психоемоційному стані. Його не виправдовуємо заздалегідь, але й не поспішаємо закидати додаткові звинувачення. Чекаємо на офіційні висновки правоохоронців, а після цього будемо вирішувати щодо дисциплінарного покарання», – додав Т.Кузяк.

Як інформував Львівський портал, вчора, 16 березня, о 19:05 у Львові, на вулиці Сахарова (поблизу гуртожитку) чоловік в формі АТО завдав ножових поранень трьом хлопцям.


Ілюстрація  korrespondent.net