ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова бритоголові молодики в камуфляжах б’ють людей

|

Сьогодні вночі в центрі Львова група бритоголових молодиків, одягнених у камуфляжну форму, здійснила кілька нападів на львів’ян. Агресивні молоді люди хизувались, що є бійцями «Правого сектору». Про це повідомляють активісти ГО «Варта1», передає кореспондент Львівського порталу.

«Сьогодні вночі стала свідком неприємної ситуації. Пр.Свободи, бар «На 100 метрівці». Біля бару стояв гурт бритоголових молодиків, одні в чорному, інші в камуфляжному, на поясі в одного зауважила ніж. Стояли п`яні і тупо домахувались до перехожих хлопців, бачила як одного повалили на землю, іншого копали, вибачте за слово, в зад», – написала одна із дописувачок «Варта1».

За словами дівчини, молодики представлялись бійцями «Правого сектору».

«Молодики представлялись «правим сектором» та вели себе як провокатори. Люди викликали міліцію. Хто це і чому так нахабно себе вели – невідомо. Але акцент в них був явно не львівський», – повідомила очевидиця. 

Координатор громадської організації «Варта 1» Ігор Зінкевич також підтвердив нічний інцидент у центрі Львова.

 

«Особисто чув, що вони кричали «Правий сектор» і цим вони навіть гордилися, але як на мене це схоже на провокацію, адже тепер всі, хто роблять щось протизаконне кричать, що із ПС», – прокоментував він.

Відео: Ігор Зінкевич

На фото: стоп-кадр із відео