ОСТАННІ НОВИНИ

Рибалки збираються кинути у смітник керівника рибінспекції Львівщини

|

Під стінами Львівської обласної ради, де сьогодні відбувається сесійне засідання, зібралося з десяток рибалок. Люди вимагають визнати роботу Рибінспекції як незадовільну і відправити тих «спеціалістів» на смітник історії. Для цього рибалки привезли із собою справжній сміттєвий бак, передає кореспондент Львівського порталу.

Таким чином рибалки хочуть «віддячити нелюдам за знищені тонни риби у річці Рата, за випуск кип’ятку на технічному каналі, де рибу зварили, за відходи Павлівського цукрового заводу у річку Західний Буг, де воду перетворили на кисіль».

«Рибінспекція тих фактів не бачить, не бачить вона і кілометри сіток на водоймах, не бачить браконьєрів, а бачить рибака, що не в тому місці закинув вудочку. Тому ми вимагаємо зупинити це беззаконня, яке розвели на наших водоймах», – розповіли в «Громаді рибалок України».

Зазначимо, що сьогодні під час сесії депутати ЛОР мають заслухати від начальника Управління охорони використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства у Львівській області Леоніда Кравця інформацію щодо діяльності Управління охорони використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства в області.

Фото: Львівський портал