ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський розробник дитячих мобільних ігор став номінантом всеукраїнського конкурсу

|

Львівська компанія-розробник безкоштовних українських розвиваючих мобільних ігор для дошкільнят «Nravo Kids» потрапила до трійки переможців Всеукраїнського конкурсу «Благодійна Україна». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі компанії.

Львів’яни стали одними з кращих одразу у двох номінаціях – «Інновації у благодійності» та «Благодійник – малий бізнес».

Безкоштовну мобільну гру «Світ добра» львівська компанія «Nravo Kids» випустила у грудні 2014 року спільно з «Майкрософт Україна». Концепція гри побудована навколо ідеї допомоги дітям.

Героями в грі є діти, яким необхідна особлива увага. Мета гравця — зробити таку дитину щасливою, а після проходження гри учасник може перейти на сторінку з переліком благодійних фондів-партнерів і перерахувати будь-яку суму на допомогу дітям. З цією грою «Nravo Kids» і прийняла участь у конкурсі.

«10 березня нам подзвонили з оргкомітету та повідомили, що ми увійшли у число призерів. Враховуючи, що у конкурсі приймало участь понад 320 проектів з усієї України, це була неочікувана та дуже приємна новина» – розповів PR-керівник проекту Роман Дзиговський. «Ці номінації — це ознака того, що всім нам треба бути трішки добрішими один до одного. Також, нам було дуже приємно почути відгуки, що Львів – це не тільки туристичне місто, а й соціально-відповідальне. Ми раді, що змогли поділитися з усією країною частинкою галицького добра та допомогли діткам, які цього потребували», – зазначила керівник проекту «Nravo Kids» Наталя Табачин.

За її словами, тепер компанія планує зробити другу частину цієї гри, до якої хоче залучити ще більшу кількість благодійних фондів.

Фото: організаторів