ОСТАННІ НОВИНИ

Журналістку на Хмельниччині вбили через її професійну діяльність?

|

У місті Нетішин Хмельницької області убито журналіста та головного редактора міської газети «Нетішинський вісник» Ольгу Мороз. За неофіційною інформацією, 44-річну жінку вбили через її професійну діяльність, передає кореспондент Львівського порталу.

Про вбивство журналістки першою повідомила її подруга Наталія Коваль на своїй сторінці у Facebook.

«Вбили Ольгу Мороз – головного редактора «Нетішинського Вісника». Тіло знайшли в її квартирі зі слідами насильницької смерті. Це все просто якийсь один суцільний жах», – написала Н.Коваль.

Вона також додала, що минулого тижня Ольга Мороз і журналіст Таня Онісимчук зацікавилися темою вирубки лісів і почали готувати відповідний матеріал до публікації.

Як стало відомо Львівському порталу, депутати Нетішинської міської ради своїм рішенням заборонили вирубування лісів, однак попри це дерева вирубували за кілька кілометрів від міста – на території, яка знаходиться за блоками Хмельницької атомної електростанції. 

У той же час у прес-службі УМВС України Хмельницькій області Львівському порталу повідомили, що тіло О.Мороз виявили у квартирі, де вона мешкала сама, без явних ознак насильницької смерті. Безладу у помешканні убитої правоохоронці також не виявили. Однак обставини та деталі смерті редактора міської газети вивчають представники кримінальної лабораторії та судмедексперти. 

Водночас, у місті поширюються чутки, що Ольгу Мороз убили вночі 15 березня приблизно з 00.00 до 01.00 год.

«У цей час вона розмовляла з сестрою по телефону і сказала їй, що в неї непрошені гості, і що вона передзвонить сестрі пізніше. Але дзвінка не було. Тоді сестра додзвонилася до подруги Олі і вони разом побігли до помешкання журналістки. У квартирі вони виявили голе тіло жінки. Її задушили подушкою. З квартири викрали ноутбук і телефон, а двері квартири убивці зачинили її ж ключами», – розповідають містяни.  

Відомо, що тіло убитої було відвезене у місто Шепетівка на експертизу, натомість у Нетішині на місці убивства працює слідчо-експертна група з Хмельницького.

Як стало відомо кореспондентові Львівського порталу, ховатимуть головного редактора «Нетішинського вісника» на Рівненщині.