ОСТАННІ НОВИНИ

«Галичанка» – у півфіналі Кубка Виклику (фото)

|

Львівська «Галичанка» здобуває дві перемоги над сербським клубом «Наіса Ніс» і виходить у півфінал Кубка Виклику. Перед власними вболівальниками львів’янки двічі розгромили своїх сербських суперниць 28:22 та 27:20. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі команди.

У другому матчі, як і у першому, «Галичанці» вдалося захопити ініціативу з перших хвилин матчу. Утім, у повторній грі сербкам не вдалося вирівняти гру і зрівняти рахунок. По ходу першого тайму перевага господарок сягала шести м’ячів – 9:3, проте на перерву у матчі команди пішли за переваги «Галичанки» з рахунком 14:11.

У другому таймі «Галичанці» й надалі вдавалося ловити суперника на контратаках. Така тактика львів’янкам давала свої плоди, адже команда гостей не завжди встигала повертатися у захист. Як наслідок контратаки львів’янок, які здебільшого завершувалися влучними кидками Марини Коновалової та Лесі Парандій, все більше наближали «галичанок» до півфіналу Кубка Виклику.

 

До завершення гри дива на майданчику не сталося – «Галичанка» під оплески вболівальників, які прийшли в палацу спорту «Галичина» святкувала другу перемогу над сербським клубом. Цього разу з рахунком 27:20.

Найрезультативнішою у складі львів’янок знову стала Ірина Стельмах. На її рахунку 6 влучних кидків. По чотири голи забили Леся Парандій та Марина Коновалова. У сербок найрезультативнішою стала Крістіна Недейковіч. Вона забила п’ять голів.

У півфіналі Кубка Виклику «Галичанка» зіграє з польським клубом «Погонь» зі Щеціна.

 

 
Фото: Львівський портал