ОСТАННІ НОВИНИ

Російсько-терористичні війська різко активізували розвідувальні заходи – Тимчук

|

Російсько-терористичні війська на Донбасі продовжують грубо порушувати перемир`я, виробляючи обстріли позицій українських військ. Обстріли ведуться в основному зі стрілецької зброї, епізодично застосовуються міномети та інше важке піхотне озброєння, зафіксовано кілька випадків застосування бронетехніки і артилерії. Про це на своїй сторінці у Facebook написав керівник групи «Інформаційне Опір» Дмитро Тимчук, передає кореспондент Львівського порталу.

Терористи продовжують удосконалювати свої передові позиції в інженерному відношенні, а також займаються обладнанням вихідних рубежів і районів зосередження. Подібні роботи спостерігаються на приморському (Маріупольському) напрямку, в районі на південний схід Горлівки, на західному напрямку на південь від Донецька, а також на ділянці Щастя – «Спостерігається широке використання в даних заходах як спеціальної інженерної техніки армійського зразка, перекинутою з території РФ, так і техніки, вилученої з підприємств і організацій регіону (як державних, так і приватних)», – зазначив Тимчук.

Окрім того, він повідомив, що для всієї зони АТО особливістю останніх трьох днів стала різка активізація розвідувальних заходів з боку російсько-терористичних військ. Противник використовує повний спектр розвідувальних сил і засобів: від БПЛА і засобів радіотехнічної розвідки (РТР) до диверсійно-розвідувальних груп.

«Зафіксована робота двох вузлів (центрів) РТР на ділянці від Тельманове до Горлівки, а також розгортання кількох командних пунктів і пунктів управління в районі північніше Луганська і в смузі Стаханов-Первомайськ», – сказав Д.Тимчук.

Фото: ФБ