ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи не припиняють вогню та провокацій (мапа)

|

Терористи не припиняють провокацій. Сьогодні бойовики відкрили провокативний вогонь із 120-мм міномету по своїх позиціях в районі Саханки (Маріупольський напрямок). Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі штабу АТО.

За даними відомства, обстріляний населений пункт тимчасово контролюється бойовиками. Терористи обстрілюють свої позиції з метою звинуватити сили АТО в порушенні режиму припинення вогню та відведення важкого озброєння від лінії розмежування на визначені відстані.

 

Тим часом у Луганській області зафіксовано п’ять обстрілів позицій сил АТО і мирних населених пунктів. Зокрема стрілецької зброї обстрілювали наші позиції з напрямку Весела Гора, та напрямку Сміле. Також терористи відкрили вогонь з Красного Лиману.

 

Про посилення бойових дії на Луганщині повідомляє також керівник обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

«Порівняно з початком тижня вогнева агресія бойовиків проти контрольованої Україною території Луганщини зросла, однак інформації про поранених серед мирних мешканців та військовослужбовців не надходило, руйнувань інфраструктури немає», – повідомив він.

Інфографіка: РНБО
Фото: сайт голови Луганської ОДА