ОСТАННІ НОВИНИ

Митрополити на Афоні моляться за Україну

|

Митрополитити УПЦ Онуфрій і Антоній перебувають на святій горі Афон (Греція). Блаженніші моляться за мир в Україні і просять молитов у ченців-святогорців. Про це Львівському порталу повідомили у центрі інформації УПЦ.

 «В ці дні Великого Посту наша група паломників прибула на святу гору Афон, щоб помолитися за нашу українську державу, за мир на нашій землі, щоб Господь послав нашому народові своє благословення», – сказав у зверненні Блаженніший Митрополит Онуфрій.

 

«Свята гора Афон – це особливе місце на землі, де цілодобово звучить молитва. Делегація Української Православної Церкви приїхала сюди, щоб помолитися, попросити молитов у святогорців за наш Боголюбивий український народ, за нашу Вітчизну, за цілісність нашої держави, за мир і братерство українського народу», – повідомив Митрополит Антоній.

Як відомо, предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополитит Онуфрій і керуючий справами УПЦ Митрополит Антоній перебувають з паломницьким візитом на Афоні.

Після прибуття на Святу Гору члени української делегаціі звершили Божественну літургію в соборному храмі Свято-Пантелеймонівського монастиря.