ОСТАННІ НОВИНИ

Закарпатський спритник «обкрутив» іноземця в електричці-ковбойці

|

До чергової частини лінійного відділу на станції Львів звернувся із заявою громадянин Хорватії про те, що в електропоїзді невідомі заволоділи його рюкзаком з особистим майном, вартістю 770 євро. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі транспортної міліції.

30-річний іноземець прямував у електропоїзді сполученням «Львів-Лавочне». При під’їзді до станції Дмитрія Львівської області один із пасажирів, втерся у довіру юнака і заволодів його рюкзаком з особистим майном. Після чого покинув вагон.

«Прибувши на станцію Львів, потерпілий повідомив правоохоронцям детальний опис підозрюваного та вміст рюкзака. Проведеними заходами, працівники міліції виявили зловмисника біля вокзалу Львів-Головний. На момент затримання, чоловік був одягнений у куртку потерпілого», – повідомив начальник лінійного відділу на станції Львів полковник міліції Віталій Горський.

Як з’ясувалося, 48-річний жителі Закарпатської області, маючи умисел на протиправне збагачення, попросив у хлопця приміряти його рюкзак. Одягнувши рюкзак на плечі, підозрюваний на станції Дмитрія вийшов з електропоїзда та не повернув майно потерпілому. Потім оглянувши вміст рюкзака, залишив собі шкіряну куртку та светр потерпілого, усе інше майно спалив.

За цим фактом слідчим відділення лінійного відділу на ст. Львів відкрито кримінальне провадження. Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України.