ОСТАННІ НОВИНИ

Ревізія на митниці. У «Шегинях» знайшли великі суми «нічийних» грошей

|

Працівники управління власної безпеки Головного управління ДФС у Львівській області 7 березня провели обшуки в приміщеннях митного посту «Шегині». Під час обшуків фіскали виявили значні суми грошей – у гривнях, доларах та євро. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

Обшуки були проведені в рамках кримінального провадження, внесеного в Єдиний реєстр досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання хабара в особливо великому розмірі).

Управління власної безпеки Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області звертається до жителів м. Львова та області з пропозицією, якщо хтось володіє інформацією про неправомірні дії або бездіяльність працівників Державної фіскальної служби у Львівській області, факти корупції чи зловживання службовим становищем працівниками податкової інспекції, міліції чи митної служби, звертатися за номером телефону 297-36-09.

У письмовому вигляді скарги та звернення просять надсилати на адресу начальника Управління власної безпеки Головного управління ДФС у Львівській області -79003, м. Львів, вул. Стрийська, 35.

Фото: subscribe.ru