ОСТАННІ НОВИНИ

Радехівські активісти дали чиновникам два тижні на вирішення проблеми з дорогою Львів – Луцьк

|

Радехівські активісти, які пікетували сьогодні Львівську ОДА та Службу автомобільних доріг Львівшини, дали чиновникам два тижні на вирішення питання ремонту дороги Львів – Радехів  – Луцьк. Про це Львівському порталу розповіла  депутат Радехівської міськради Тетяна Садовська.

За словами депутатки, сьогоднішня акція – це вже останнє «китайське попередження».

«Це останній раз, коли ми мирно приїхали і чемно просили звернути на нас увагу. Якщо питання з ремонтом дороги Львів – Радехів  – Луцьк не буде вирішуватися, то ми просто перекриємо дорогу. Нам вже немає куди діватися, дорога непроїзна і роками не ремонтується», – заявила Тетяна Садовська.

Тетяна Садовська розповіла, що під час пікету Львівської ОДА до них вийшла заступниця голови облдержадміністраці Ірина Гримак. «Ми вже зустрічалися з нею в Радехові, і вона нам вже обіцяла, що область виділить гроші на дорогу Львів – Радехів – Луцьк, але обіцянки так і залишилися обіцянками», – додала вона.

За словами Т.Садовської, сьогодні І.Гримак розповіла активістам, що на дорогу виділять 60 мільйонів гривень. «Також нам пообіцяли протягом тижня надати копії документів, які підтверджують, що ЛОДА разом зі Службою автомобільних доріг подали на Київ план по ремонту нашої дороги», – додала Тетяна Садовська.

Як повідомляв Львівський портал, активісти Радехівщини вимагають у керівництва Служби автомобільних доріг включити дорогу Львів – Радехів  – Луцьк в список пріоритетних на ремонт цього року, виділити всю необхідну суму і почати ремонт вже у травні.

Фото: Тетяни Садовської