ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин втирався у довіру дітей, а потім обкрадав квартири їхніх батьків

|

До Самбірського міського відділу міліції у лютому надійшло два повідомлення від громадян про те, що їхні помешкання обікрали. Загальна сума викрадених коштів становить близько 100 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

Працівники Самбірського відділу міліції проведеними слідчо-оперативні заходи і 3 березня встановили особу чоловіка, причетного до скоєння цих крадіжок. Ним виявився 34-річний житель Львова.

«Зловмисник «працював» за наступною схемою: знайомився на вулиці з дитиною, представлявся знайомим батьків. Під приводом того, що йому потрібно залишити батькам дитини записку, заходив у квартиру та просив принести йому папір чи ручку. Доки дитина відволікалася на пошуки паперу та ручки, зловмисник обкрадав помешкання та втікав», – розповів начальник Самбірського міського відділу міліції майор міліції Василь Черепущак.

Таким чином, 34-річний підозрюваний обікрав дві квартири, заволодівши при цьому грошима у сумі близько 100 тисяч гривень.

За фактами відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Досудове розслідування триває.

Фото: kakotvet.com