ОСТАННІ НОВИНИ

Залучення інвестицій та боротьба з корупцією - Львівщина визначила пріоритети на 2015 рік

|

Робота над залученням інвестицій має стати пріоритетною у 2015 році для Львівщини. Таку думку сьогодні, 12 березня, зазначив в.о. першого заступника голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський на засіданні Колегії облдержадміністрації, доповідаючи про

пріоритетні завдання на 2015 рік. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської ОДА.

На думку Ростислава Замлинського, в цьому напрямку дуже важливо переконати діючого інвестора в привабливому інвестиційному кліматі області. За його словами, потенційного інвестора сьогодні найбільше цікавить питання, наскільки безпечно працювати на Львівщині, та наскільки прозорою є влада.

«Залучення інвестора неможливе без першого і основного кроку — боротьби з корупцією. Це не просто голослівні заяви, це конкретні речі. Вони пов`язані з дерегуляцією, з прозорістю прийняття рішень, залученням громадськості до обговорення рішень і контролю за їх виконанням», – запевнив Р. Замлинський.

Окрім цього, на думку чиновника, для залучення інвестицій Львівщині потрібна правильна промоційна політика. «Ми повинні брендувати Львівську область як таку, яка має сприятливий інвестиційний клімат, як регіон, який виробляє орієнтовану продукцію високої якості, та відкритий для бізнесу і туристів», – резюмував він.

Фото: ЛОДА