ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові на вокзалі затримали грабіжника

|

У Львові на приміському залізничному вокзалі правоохоронці затримали грабіжника з викраденим майном потерпілого. Про це Львівському порталу повідомила помічниця начальника ЛВ на станції Львів Соломія Таратула.

Зловмисник біля каси на вокзалі відкрито заволодів гаманцем з грошима мешканця Жидачівського району. Після чого зник з місця скоєння злочину. За словами начальника лінійного відділу на станції Львів полковника міліції Віталія Горського, на приміському вокзалі до правоохоронців лінійного відділу звернувся потерпілий з проханням затримати грабіжника. При цьому, юнак вказав на зловмисника, що втікав.

Міліціонери наздогнали втікача та затримали його. В приміщенні лінвідділу при огляді особистих речей підозрюваного, правоохоронці виявили та вилучили гаманець з грошима потерпілого. Грабіжником виявився 25-річний безробітний мешканець Самбірського району, раніше судимий за вчинення злочинів майнового характеру. Грабіжнику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.

Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *