ОСТАННІ НОВИНИ

Керівникам банків-боржників можуть заборонити їздити за кордон

|

Через систематичне неповернення депозитів клієнтам, керівникам банків-боржників можуть заборонити їздити за кордон, повідомляє Тиждень

Верховна Рада може заборонити виїзд за кордон керівництву банків, що мають заборгованість перед клієнтами. Відповідний законопроект зареєстрував народний депутат Сергій Каплін, передає прес-служба нардепа.
«Якщо простий українець має заборгованість перед банком, то кордон для нього – на замку. Натомість, керівництво банків, яке не виконує перед своїми клієнтами зобов’язань, може вільно роз`їжджати по всьому світу. Я вніс до Верховної Ради законопроект, який заборонить громадянам України та іноземцям, які є головами рад банків, головами правління, власниками чи кінцевими бенефіціарами, виїжджати за кордон. Це стосується тих банків, які не виплатили депозит та по них набуло чинності рішення суду. Бо зараз скрізь і всюди є випадки невиплат депозитів чи їх невчасного повернення», – розповів Сергій Каплін.
Нагадаємо, в минулому році Фонд гарантування вкладів фізичних осіб визнав неплатоспроможними 33 банки, у 2015 році – п`ять банків.

Фото: zik.ua 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *