ОСТАННІ НОВИНИ

Гендиректор акціонерного підприємства «відмив» 200 тисяч

|

Львівські правоохоронці оголосили генеральному директору одного із акціонерних товариств Львова про підозру у привласненні грошових коштів у сумі 200 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Викрили гендиректора, котрий наніс підприємству збитків на суму 200 тисяч гривень, працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області, за процесуального керівництва прокуратури Галицького району.

За даними відомства, у 2008 році акціонерним товариством було реалізовано складське приміщення площею у чотириста квадратних метрів, розташоване у одному з прилеглих до Львова сіл. Проте, кошти за реалізацію приміщення у сумі майже 200 тисяч гривень на рахунок акціонерного товариства так і не надійшли.

Намагаючись приховати цей факт, генеральний директор відкритого акціонерного товариства вказував у бланках з переказу коштів на банківські рахунки товариства завідомо неправдиві відомості, чим наніс підприємству значні збитки.

Працівники міліції оголосили генеральному директору акціонерного товариства про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, за привласнення, розтрату майна та заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 12 років та з конфіскацією майна.

Фото:  portal.lviv.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *