ОСТАННІ НОВИНИ

Трирічна львів’янка терміново потребує допомоги

|

Маленькій Алінці Самборській три рочки, а у неї пухлина мозку Хордома. Лікарі кажуть, що лікування можливе тільки за кордоном – малятку терміново необхідна операція. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Угорська клініка змогла прийняти і провела операцію 29 вересня 2014 року. В реанімації Аліна перебувала тиждень. У жовтні 2014 була зроблена гістологія та
підтверджений діагноз: хордома, вкрай небезпечна пухлина, рак. 10 жовтня 2014 року дитину виписали додому і дали рекомендації шукати клініку, в якій є протонова терапія як найкращий спосіб лікування дитини з таким складним діагнозом.

Батьки покладають останню надію на німецьких лікарів, які погодилися провести операцію з видалення пухлини, з подальшою протоновою терапією.Необхідна сума – близько 100 тис. євро. Клініка прийме дитину на операцію, як тільки гроші будуть перераховані. Батьки повідомляють, що протонова терапія буде проходити там же, але в іншій клініці. Відповідно, щоб виграти час, потрібно зібрати кошти і на рахунок іншої клініки.

Зараз дівчинка вже транспортована в Німеччину. Проте, грошей вистачає лише на декілька днів перебування у клініці. Терміново потрібно зібрати ще близько 60 000 євро. Це дуже велика сума. Батьки просять про допомогу.

Реквізити для допомоги за посиланням: http://vk.com/topic-75555134_31125936.

Фото: www.autobum.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *