ОСТАННІ НОВИНИ

Завдяки Путіну-чупакабрі львівські волонтери придбають реанімобіль в зону АТО

|

У Львові на благодійний аукціон виставлять досить оригінальний лот – скульптуру Путіна-чупакабри. Про це інформує кореспондент Львівського порталу.

Майстер, котрий виплекав ідею та втілив її в життя, органічно вписав лице президента країни-агресора (РФ) Володимира Путіна в тіло монстра чупакабри (демонструючи цим всю сутність цього політика) . В лапах страховисько міцно тримає двоголового орла – символ Російської Федерації – країни, яка впродовж років знемагає в придушеному стані та все ж досі не відмовляється від імперських амбіцій та завойовницьких апетитів. Власне загарбницькі дії також зображено у скульптурі – чупакабра сидить на карті РФ, а тим часом її лапа вже готова заграбастати сусідні території.

Цей оригінальний лот можна буде придбати й тим самим долучитись до благодійного аукціону «Хвилина ціною життя», що організовує Центр Волонтерства Народної самооборони Львівщини.

Як повідомляв Львівський портал, ярмарок, а згодом торги, де можна буде придбати твори відомих львівських митців, відбуватимуться впродовж 7-18 березня. Метою є купівля реанімобіля (пересувної операційної) в зону АТО.

Програма заходів:

14 березня 16.00 закритий аукціон творів відомих львівських митців – спільний проект волонтерів Центру, серед яких переселенці зі Сходу України та представники місцевої громади.
Місце проведення заходу: палац Сапєгів (вул.Коперніка 40 а).

Фото: соцальні мережі 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *