ОСТАННІ НОВИНИ

На Харківщині СБУ «виловила» поплічника «Бабая»

|

На території смт. Нова Водолага Харківської області Служба безпеки України затримала учасника незаконних збройних формуваннях так званої «ЛНР». Про це пише Еспресо.TV з посиланням на прес-центр Управління СБУ в Харківській області.

 За даними СБУ, бойовик переховувався від правоохоронних органів. Під час затримання у зловмисника вилучено бойову гранату «Ф-1», яку він постійно носив із собою.

Встановлено, що 22-річний мешканець м. Краматорськ Донецької області був завербований громадянином РФ Можаєвим – ватажком бойовиків на прізвисько «Бабай». 

Перебуваючи у складі банд формувань «ЛНР», з травня минулого року затриманий зі зброєю в руках чергував на блокпосту терористів та брав участь у бойових діях проти підрозділів Збройних Сил України.

Слідчими Управління СБУ в Харківській області розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканість України) та ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочинів.

Фото: прес-центру Управління СБУ в Харківській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *