ОСТАННІ НОВИНИ

На Луганщині цієї ночі стріляли лише на Бахмутці

|

На Луганщині майже тихо – стріляли тільки на автотрасі Бахмутка. Про це на своєму сайті у вівторок повідомляє глава Луганської ОДА Геннадій Москаль, інфомує кореспондент Львівського порталу.

На контрольованій Україною території Луганської області 9 березня і минула ніч пройшли майже без обстрілів. Поодинокі вибухи серед ночі лунали тільки на автодорозі Бахмутка поблизу 29 блокпосту. Крім того, артилерійські та мінометні постріли чулися з боку окупованого бойовиками Слов’яносербська, однак населені пункти по цей бік розмежування вогню не постраждали.

Триває відновлення пошкоджених комунікацій у прифронтових селах. У передмісті Золотого Стаханівці (що особливо постраждав під час бойових дій) подали газ і теплопостачання, сюди починають повертатися люди.

У Новотошківці світло підключають по окремих вулицях, єдиним селом без електроенергії поки що залишається Троїцьке Попаснянського району.

В Станиці Луганській, Щасті, Попасній, Нижньому, Світличному, Золотому, Гірському працюють усі системи життєзабезпечення, сюди також поступово повертаються місцеві мешканці, що виїхали в безпечні місця під час обстрілів.

У населені пункти на контрольованій Україною території Луганщини працівники Укрпошти продовжують розвозити пенсію, зазначають в ОДА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *