ОСТАННІ НОВИНИ

Вулицю Промислову закриють на ремонт у четвер

|

З 12 березня на ремонт у Львові планують закрити частину вулиці Промислової на ділянці від вул. Волинської до вул. Б.Хмельницького. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, наступним етапом буде закриття вул. Б.Хмельницького на ділянці від вул. Донецької до вул. Гайдамацької, а потім  на ремонт закриють і вул. Гайдмацьку. На вул. Гайдаміцькій буде замінено і каналізаційний колектор.

«Вулиці ремонтуємо в рамках співпраці з ЄБРР. Буде виконаний капітальний ремонт дорожнього покриття, хідників, влаштовано зовнішнє освітлення. Плануємо виконати роботи впродовж семи місяців. Це останні лоти в рамках проекту з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж 2-го та 6-го трамвайних маршрутів. Вартість робіт складає 4 млн євро», – розповів Олег Береза.

Як повідомили в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, на час ремонту будуть внесені зміни у рух трамвайного маршруту №6. Так, з 12 березня трамваї №6 курсуватимуть по таких вулицях: Чернівецька – Городоцька – Б.Хмельницького – Замарстинівська – Торф’яна.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *