ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи «ДНР» та «ЛНР» об’єднались у єдину армію під єдиним командуванням

|

Бойовикам так званих «ДНР» і «ЛНР» вдалося об`єднати свої сили під одним командуванням, заявляє організатор «Інформаційного спротиву» Дмитро Тимчук, пише Українська правда.

«Користуючись «перемир`ям», командування російсько-терористичних військ продовжує вдосконалювати рівень боєздатності своїх формувань. На сьогодні воно зуміло створити єдину командну структуру т.зв. «армії Новоросії», – пише він у Facebook.

«Попри поділ окупованих територій на «ДНР» і «ЛНР», їхні військові формування на даний момент уже перебудовані й мають чітку структуру, у тому числі у сфері оперативного й адміністративного управління, вибудовуються й діють за єдиним планом і єдиним задумом», – заявляє Тимчук.

По суті, за його словами, «у ході «перемир`я» військове керівництво РФ провело переформатування бандформувань “ЛНР” і “ДНР” і формувань перекинутих на Донбас російських найманців у цілком боєздатну армію, яка підпорядковується єдиній системі командування”.

“Одночасно з цим безпосередньо “на передовий” тривають заходи, спрямовані на підвищення рівня боєздатності формувань російсько-терористичних військ, включаючи доукомплектування їх бойовою технікою й озброєнням, особовим складом”, – додає він.

“Також здійснюється проведення комплексу бойової підготовки й накопичення матеріально-технічних ресурсів”, – повідомляє Тимчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *