ОСТАННІ НОВИНИ

Артилерія терористів на Донбасі не замовкає. Найгарячіше на Донецькому напрямку

|

Незважаючи на мирні домовленості, противник продовжує здійснювати збройні провокації проти сил АТО на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО, передає кореспондент Львівського порталу.

Протягом цієї ночі, з 20.00 вечора до 6 ранку, бойовики 16 разів завдали вогневих ударів по наших позиціях, використовуючи здебільшого міномети і гранатомети.

Основну бойову активність терористи сконцентрували на Донецькому напрямку. Зокрема, за ніч найбільше постраждало селище Піски, по якому бойовики тричі завдавали ударів з мінометів і гранатометів. Крім того, обстрілів зазнали Опитне, Красногорівка, Водяне.

Також цієї ночі російсько-терористичні війська застосовували артилерію. З 4.15 до 4.35 ворог двічі обстріляв місто Авдіївку з артилерійського озброєння. А о 3 годині ночі ворожі гармати били по Опитному.

На Артемівському напрямку селище Троїцьке двічі зазнало вогневих ударів із 120-міліметрових мінометів і зенітної установки противника.

На Луганському і Маріупольському напрямку ворог кілька разів застосовував стрілецьку зброю. Залишається напружена ситуація поблизу села Широкине, обстріли якого не припиняються протягом останніх декількох тижнів.

“Аналізуючи бойову обстановку, слід відзначити і активність безпілотників противника. За минулу добу наші сили ППО зафіксували політ 9 ворожих літальних апаратів”, відзначається у повідомленні. 

Фото: tsn.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *