ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко скоротив процедуру виділення землі

|

Президент України Петро Порошенко підписав Закон щодо спрощення процедури погодження проекту землеустрою. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі глави держави.

За даними відомства, закон спрощує процедуру реалізації прав громадян на безоплатну передачу їм земельних ділянок із земель державної або комунальної власності. Крім того, закон унеможливлює затягування процесу погодження проектів землеустрою.

На сьогоднішній день, існує проблема, коли працівники відповідних органів влади затягують погодження проектів землеустрою, вимагають усунення то одних недоліків, то інших, не надаючи повного переліку, який необхідно виправити.

Усунення таких недоліків триває роками, громадяни витрачають великі кошти на переоформлення документів та не можуть реалізувати свої права гарантовані Конституцією. У зв’язку з цим, дана законодавча ініціатива покликана встановити чіткі вимоги до відповідних органів влади надавати вичерпний перелік зауважень, з метою їх подальшого усунення особами, що подали документи для погодження проектів землеустрою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *