ОСТАННІ НОВИНИ

Дні індійської культури у Львові (програма)

|

З 6 по 8 березня у Львові вперше проходять Дні індійської культури «Намасте Львів!», що в перекладі означає «Привіт, Львів!». Про це львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Подія організовується за сприяння Львівської міської ради та Посольства Індії в Україні. В рамках заходу відбудеться концерт індійської класичної інструментальної музики у виконанні легендарного Маестро гри на сантурі  Пандіт Бхфджан Сопорі, концерт індійського танцю, проводитимуться майстер-класи з йоги, представлення індійської кухні від відомого шеф-кухаря Далджіт Сінгха, а також показ сучасних індійських фільмів в одному з львівських кінотеатрів.

«Дні індійської культури відбуваються саме у Львові, у місті, яке має величезну кількість пам’яток, внесених до спадщини ЮНЕСКО. Було вирішено організувати програму з більш традиційними, класичними уявленнями про Індію, такими як індійська музика, індійські танці, індійські фільми та йога», – розповів Надзвичайний та Повноважний Посол Індії в Україні Раджів Кумар Чандер.  

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *