ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура вимагає жорсткішого покарання жінці, яка замовила убивство дружини свого коханця

|

Прокуратурою Львівської області підготовлено апеляційну скаргу на вирок Червоноградського міського суду Львівської області стосовно місцевої жительки, яка обвинувачувалася у скоєнні замаху на організацію замовного умисного вбивства. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Остання, маючи намір фізично усунути дружину свого коханця, через мережу Інтернет намагалася підшукати виконавця злочину, обіцяючи за це винагороду у сумі 22 тис грн.

Проте її наміри були викрито правоохоронними органами, якими в подальшому інсценовано убивство жінки та отримано від замовниці обумовлену суму коштів.

Відтак, її було обвинувачено у вчиненні кримінальних правопорушень за ч.3 ст. 27, ч.2 ст.15, п.11 ч.2 ст. 115 КК України, санкції яких передбачають покарання у вигляді від 10 до 15 років позбавлення волі.

Разом з тим, вироком Червоноградського міського суду, незважаючи на тяжкість вчиненого злочину, безпідставно застосовано до замовниці вбивства покарання нижче мінімального покарання, передбаченого у санкції відповідної статті Кримінального Кодексу України, та призначено лише 5 років позбавлення волі.

Зважаючи на це, прокуратура оскаржує вирок до суду апеляційної інстанції.

Фото: Львівський портал 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *