ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові для бійців АТО організували крутий вечір (фото)

|

Двогодинна музична імпреза для учасників АТО відбувалася у Львові вже вдруге. Майданчиком для музичного вечора стала одна із популярних кав’ярень міста. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівського медіа-центр МО України.

За словами організатора вечора співака Сергія Котовського, такий захід це найменше, що ми можемо зробити для захисників України.

«Ми навмисно вирішили не збирати бійців десь у концертному залі. Вирішили зробити свято більш родинним, нівелювати відстань між артистами і публікою. Дуже втішно, що львівські ресторатори охоче відгукнулись і пристали на нашу пропозицію. До того ж, від себе вони підготували ще й невеличкі подарунки кожному захиснику України», – розповів С.Котовський.

Участь у заході, окрім Сергія Котовського, взяли також плеяда відомих в Україні артистів. Етногурт «Леля» – дівоче тріо, які виконують пісні у стилі «фолк». Погуморили та посміялись бійці разом із артистами гумор-кабаре «Вечір колег». Патріотичні пісні виконував відомий автор бард Олександр Шевченко. Ну а поринути у світ якісного українського року запропонувала воїнам Наталка Самсоненко.

 

Фото прес-служби Львівського медіа-центр МО України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *