ОСТАННІ НОВИНИ

Водомор. Жителі Борислава і Східниці живуть без води вже десяту добу

|

Уже десяту добу жителі міста Борислав та селища Східниця живуть без централізованого водопостачання. Ще 24 лютого ПАТ «Львівобленерго» знеструмило водозабір «Рибник» через несплачений борг комунального підприємства «Бориславводоканал» за спожиту електроенергію, передає кореспондент Львівського порталу.

Як повідомили нашому кореспондент у Департаменті з питань цивільного захисту населення Львівської ОДА, станом на шосту годину ранку 5 березня питання погашення заборгованості та відновлення електропостачання водозабору «Рибник» не вирішено. Відповідно централізоване водопостачання абонентів не відновлено.

ПАТ «Львівобленерго» уже не вперше вдається до таких методів боротьби з боржниками, а тому заклади бюджетно-соціальної сфери цих населених пунктів намагаються заздалегідь створювати запаси води.

Слід додати, що мова йде про борг у розмірі 1,5 мільйона гривень. Через нього без води десяту добу сидять 13 тисяч споживачів.

Підвіз питної води для населення організували за графіком. Для цього залучили дві автоцистерни від КП “ЕКО-МІСТО” та КП “Бориславводоканал”.

Фото: ria.ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *