ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові вже понад 10 років працює «Соціальний готель»

|

Уже 10 рік у Львові працює «Соціальний готель» – комунальний заклад управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, створений для перебування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, у віці від 15 до 23 років. Соціальний готель розташований за адресою: м. Львів, вул. Городоцька,163а. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

Сьогодні у Соціальному готелі проживає 14 хлопців, з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. В установі створено належні умови для їх спільного проживання, а також забезпечується дотримання умов для захисту їх прав та інтересів.

Для мешканців закладу забезпечують різноманітні навчальні лекції: репетиторство з математики, української мови та літератури. Хлопці також мають  можливість займатися народними танцями чи відвідувати психологічні тренінги з реабілітації. Двічі на рік для них організовують духовно-культурні відпочинки – реколекції в часі Різдвяного та Великого посту.

«Кожен хлопець, який тут проживає, особливий, індивідуальний та талановитий. Тішить, що, незважаючи на своєрідні життєві обставини, хлопці навчаються і продовжують реалізовуватись. Тим більше, що мають таку підтримку. Тепер це їхня нова родина», – зазначає в.о. начальника управління соціального захисту Ігор Кобрин.

Основні завдання закладу – це забезпечення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, тимчасовим житлом, соціально-психологічна та навчально-виховна робота, яка здійснюється на основі індивідуального підходу до особи, з врахуванням її віку та соціального становища, а також надання цим дітям соціально-побутових та інформаційних послуг.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *