ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській філармонії в один день звучатиме музика з Бродвею та Голівуду

|

8 берзеня Львівська обласна філармонія запрошує всіх львів`ян та гостей міста перенестися до яскравого та динамічного світу Бродвею та Голівуду. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі філармонії.  

Відомі мелодії з бродвейських мюзиклів та легендарних голлівудських кінострічок будуть відтворені у живому звучанні симфонічного оркестру та живого вокалу. 8 березня «Музика Голівуду-2» триватиме двічі. Два концерти: початок о 17:00 і 19:30.

Концертна програма доповнена останніми хітовими музичними новинками із світу кіно. Це яскраве дійство варто побачити і насолодитися почутими хвилююючими композиціями із улюблених голівудських фільмів та залишити заряд емоцій до наступних яскравих переглядів.

Відома співачка Лєна Корнєєва порадує як власними піснями,так і відомими хітами, створивши неповторну атмосферу «Диско 80-90-х». Серед яких: The Best, Тіни Тернер, Venus, Mama Mia (Абба), One way ticket (Еррапшн), Strong enough (Шер), I will allways love you (Х`юстон), сучасні та інші улюблені ваші хіти англійською, французькою, українською та російською мовами.

Якісну кіномузику виконає Академічний молодіжний симфонічний оркестр «ІNSO-Львів», художнім керівником якого є народний артист України, лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка. Виступи оркестру львів’яни та гості міста сприймають на «біс»! З приємністю очікуйте нових хітів із голівудських кінофільмів, які ще досі не звучали у виконанні оркестру. Оркестром диригуватиме маестро – Володимир Сивохіп.

Фото: прес-служби Львівської філармонії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *