ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині тестували борців із незаконним обігом наркотиків

|

Працівники управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України у Львівській області пройшли незалежне психологічне тестуванняMIDOT. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Як розповіли у відомстві, метою тестування MIDOT є оцінка благонадійності, професійної етики та організаційної лояльності працівника. Його пройшли усі без винятку працівники підрозділів УБНОН. В подальшому, за результатами тестування, відносно правоохоронців будуть прийняті кадрові рішення.

Ініціаторами тестування стали начальник Управління БНОН ГУМВС України у Львівській області Володимир Білоус та заступник начальника Управління кадрового забезпечення ГУМВС України у Львівській області Роман Баховський.

«Люди, які працюють у підрозділах по боротьбі з незаконним обігом наркотиків, повинні буди в першу чергу порядними, чесними та відданими своїй справі. Іншим у таких підрозділах місця немає. І головне, чого ми хочемо – це визначити, хто може робити цю роботу, а хто повинен шукати себе в інших службах», – розповів Володимир Білоус.

Тестування правоохоронців провів офіційний представник компанії MIDOT в Україні Богдан Городницький.

«Я працюю на замовлення великих клієнтів – банків, фінансових установ, енергетичних та консалтингових компаній. Усіх, чий бізнес пов`язаний з ризиками, довірою людей та великими грошима. Для керівників таких компаній, звичайно, важливо, чи можуть вони довіряти своїм працівникам – від цього залежить репутація, а деколи і саме існування компанії», – розповів Богдан Городницький.

Всього за півгодини керівник отримує вичерпну інформацію про базові психоемоційні характеристики претендента на посаду чи вже діючого працівника. Тестування дає можливість визначити схильність людини до порушення правил, етичних норм, ризики зловживань службовим становищем та скоєння крадіжок.

«У більшості західних компаній, особливо тих, що мають справу з грошима та з таємною інформацією, тестування MIDOT – це перший фільтр при прийомі на роботу. Працівники проходять таке тестування щороку і в залежності від результатів, керівники приймають кадрові рішення, а також рішення про стягнення та преміювання працівників», – зазначив Роман Баховський.

Похибка тестування у межах двох відсотків, якщо виникають сумніви щодо конкретного працівника, він проходить додаткові тести і рішення приймається лише тоді, коли щодо людини немає найменших сумнівів.

Наразі це перший підрозділ ОВС Львівщини, працівники якого добровільно погодились взяти участь у такому тестуванні. В подальшому, якщо експеримент виправдає себе, подібні тестування проходитимуть усі працівники міліції Львівщини.

Фото: Facebook

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *