ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали серійного крадія

|

У Стрию правоохоронці викрили зловмисника, котрий причетний до скоєння двадцяти двох крадіжок з автомобілів. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Працівники карного розшуку Стрийського міського відділу міліції  викрили крадія, якого підозрюють у вчиненні серії  крадіжок з автомобілів. Наразі 31-річний місцевий мешканець перебуває під вартою. Йому повідомлено про підозру у скоєнні двадцяти двох кримінальних правопорушень.

Упродовж грудня, а також у період Новорічних та Різдвяних свят до Стрийського міського відділу міліції надходили заяви про крадіжки з автомобілів. Місцеві мешканці повідомляли про крадіжки пластмасових накладок (молдінгів), а також про викрадення автомагнітол та інших речей з салонів авто.

Під час розслідування зловмиснику деякий час вдавалося оминати засідки та заплутувати сліди. Однак невдовзі правоохоронці вийшли на слід зловмисника.

«Ми отримали оперативну інформацію про те, що до цих крадіжок може бути причетний 31-річний стриянин, який раніше вже неодноразово був засуджений за вчинення подібних злочинів. Під час огляду його помешкання вилучили викрадені речі. У вчиненому чоловік зізнався. Цікаво, що вартість викрадених накладок з кузова однієї автівки коливається від однієї до чотирьох тисяч гривень, у залежності від марки автомобіля. Окрім того на рахунку злодія також викрадення автомагнітол та інших речей. У салон автівки він проникав, зламуючи замки на дверцятах», – розповів заступник начальника кримінальної міліції Стрийського міськвідділу майор міліції Володимир Петрівський.

Наразі досудове розслідування у кримінальних провадженнях триває. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *