ОСТАННІ НОВИНИ

На дороги Львівщини повернуться ДАІвці з повістками

|

На Львівщині розпочинається другий етап четвертої хвилі часткової мобілізації. Наразі на території області відбувається оповіщення громадян. У військкоматах планують відновити процедуру вручення повісток за участі представників ДАІ, тобто на дорогах. Про це у коментарі Львівському порталу  розповів прес-секретар Львівського обласного військового комісаріату Роман Поронюк.

За його словами, поки що повернення нової-старої процедури вручення повісток ще в планах. І коли розпочнеться її реалізація наразі не відомо. 

«Ми будемо долучати працівників ДАІ до вручення повісток. Це потрібно робити для виявлення ухильників від армії. Адже за дуже короткий термін вручення повісток працівниками ДАІ вдалося виявити 50 ухильників. Залучаючи до вручення повісток ДАІ, військкомати не порушують жодних законів», – наголосив Р. Поронюк. 

Як писав раніше Львівський портал, другий етап четвертої хвилі мобілізації мало чим відрізнятиметься від першого. А серед найбільш затребуваних військових спеціальностей цього разу: десантники, танкісти, кухарі, стрільці та інші. 

Джерело фото: УНІАН

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *