ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий радить перевізникам шукати внутрішні резерви для стримування цін

|

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що є категоричним противником підвищення вартості проїзду у міському автотранспорті. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі львівського мера.

«Скільки я працюю міським головою, стільки часу перевізники закликають піднімати ціни. Коли ми їм говоримо, щоб вони звертали увагу на дотримання графіку, на чистоту і відсутність хамства, то вони опускають голову», – сказав А.Садовий.

Водночас мер Львова погодився з тим, що ріст цін на пальне впливає на вартість автоперевезень. Однак, на його думку, в цій ситуації перевізники мають шукати якісь внутрішні резерви для виходу з кризи.

«Я ціну буду тримати до кінця. Паливо подорожчало, а зарплати і пенсії залишилися ті самі. Як жити сьогодні? Легко казати про збільшення ціни, а людям звідки гроші брати?», – запитав А.Садовий.

Міський голова також заявив, що одним із варіантів виходу з кризи вважає інвестиції в розвиток комунального автотранспорту. Нагадаємо, Андрій Садовий відстоює думку про те, що ринок автоперевезень має бути комунальним 

Нагадаємо, сьогодні, 3 березня, відбудуться громадські слухання щодо кризової ситуації на ринку транспортних перевезень, у зв’язку із різким підвищенням цін на пальне.

Ініціатором заходу є Львівське обласне відділення Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників». Місце проведення: актовий зал Личаківської районної адміністрації, вул. К. Левицького, 67. Початок о 17.00 год.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *