ОСТАННІ НОВИНИ

До жіночого свята Укрпошта відкриває «Кур’єрську доставку»

|

Напередодні свята 8 березня усім чоловікам, які хочуть привітати свою кохану, але не встигають підготувати та відправити для неї сюрприз, Укрпошта пропонує скористатись оновленим сервісом від  національного оператора поштового зв`язку «Кур’єрська доставка». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Укрпошти.

За даними прес-служби Укрпошти, відтепер не потрібно витрачати зайвий час на самостійне транспортування відправлення до поштового відділення або ж на те, щоб забрати посилку, що надійшла на вашу адресу. У зручний час до вас завітає кур’єр та власноруч забере пакунок для доставки адресату.

«Сервіс направлений насамперед на комфорт та зручність клієнта при доставці відправлень адресату. Кур’єр Укрпошти зможе вчасно та надійно доставити будь-який подарунок прекрасним жінкам до свята весни: привітання, квіти, посилку», – зазначає в.о. генерального директора Укрпошти Ігор Ткачук.  

Зателефонувавши за номером гарячої лінії (044) 32 32 099, оператор кол-центру підкаже вам, що необхідно зробити, аби скористатися сервісом «Кур’єрська доставка». Замовити додатковий сервіс можна також он-лайн через сайт Укрпошти або безпосередньо у відділенні поштового зв’язку.

Перед візитом до клієнта, кур’єр обов’язково перетелефонує клієнту та домовиться про час зустрічі. Кур’єри Укрпошти зможуть доставити ваше відправлення адресату впродовж дня з 9 год. до 19 год., окрім вихідних. Дізнатись про місцезнаходження відправлення можна, зателефонувавши за номером гарячої лінії (044) 32 32 099 або відслідкувати це на сайті.

При надходженні відправлення на адресу одержувача, йому приходить sms-повідомлення. За бажанням, послугу з sms-сповіщення може замовити собі й відправник, щоб точно знати про дату та час вручення відправлення адресату. Скористатись оновленим сервісом можуть усі охочі, вона є доступною в різних регіонах України. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *