ОСТАННІ НОВИНИ

Москаль каже, що вчора бойовики на Луганщині стріляли з автоматів і кулеметів

|

Протягом понеділка на контрольованій Україною території Луганської області зафіксовано чотири обстріли з автоматичної зброї. Про це на своєму сайті повідомляє в понеділок глава Луганської ОДА Геннадій Москаль, інформує кореспондент Львівського порталу.

Протягом ночі тричі спалахували перестрілки з автоматів та кулеметів на околиці Кримського та Сокільників, що поблизу колишнього 31-го блокпосту на Бахмутці. Ніхто з мирних мешканців не постраждав.

Крім того, як уже повідомлялося, у понеділок вранці бойовики обстріляли з автоматів автомобіль співробітників міліції в Станиці Луганській. За уточненими даними, поранення отримали двоє міліціонерів (26 та 36 років).

На решті контрольованої Україною території Луганщини зберігалася бойова тиша. В населених пунктах на лінії розмежування вогню відновлюють комунікації та системи життєзабезпечення, зазначають в ОДА.

Передмістя міста Золоте Стаханівець розмінували сапери (тут після останніх обстрілів залишалося близько десятка снарядів, що не вибухнули), днями сюди мають подати центральну воду.

Із сіл Нижнє та Світличне відновили автобусне сполучення до Сєверодонецька та Гірського. В Станиці Луганській електроенергія є вже у 80 відсотках будинків, у Попасній тривають ремонтні роботи водогону, що веде до мікрорайону ВРЗ.

 

Фото: www.depo.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *