ОСТАННІ НОВИНИ

Вночі від терористів дісталося Піскам та Авдіївці

|

За останню ніч у зоні АТО бойовики шість разів порушили режим тиші, найактивніше вони діяли в напрямку Донецька. Про це повідомили речники штабу АТО та Генштабу ЗСУ, пише УП.

«Ніч у зоні проведення антитерористичної операції пройшла відносно спокійно. Починаючи з 21-ї години противник хаотично та здебільшого провокативно вів обстріли наших позицій – в основному зі стрілецької зброї», – сказав речник АТО Анатолій Стельмах.

Неподалік від Донецька терористи двічі обстріляли опорний пункт сил АТО поблизу шахти Дутовської. На Артемівському напрямку вогонь вели по селищах Миронівськ і Майорськ, сказав він.

«Проте і цієї ночі, застосовуючи тактику «турбуючого вогню», з мінометів бандформування обстріляли Авдіївку», – заявив Стельмах.

Загалом, за його словами, з 21:00 вечора 2 березня і до 5:00 ранку 3 березня противник 6 разів порушив режим тиші.

Увечері 2 березня спостерігалась певна активізація бойових дій терористів.

«На Донецькому напрямку близько 19 години з мінометів обстріляли Піски. О 20:10 з зенітної установки, а о 20:30 із танку били по Авдіївці. О 20:20 під гранатометний вогонь потрапило Опитне», – сказав Стельмах.

А близько 8 вечора неподалік Сокольників, що на Луганщині, відбулось бойове зіткнення українських військових із ворогом.

За оперативними даними у вогневий контакт вступають в основному нікому не підконтрольні банд формування, наголошують у штабі АТО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *