ОСТАННІ НОВИНИ

Львів долучиться до встановлення рекорду України з найдовшого виконання творів Баха

|

Львів долучається до всесвітньої ініціативи «Bach in the Subways». 21 березня 2015 року Львівська філармонія, Органний зал, Палац Потоцьких прийматимуть «Бах Маратон» – 24 години живого виконання творів славетного композитора. Буде встановлено рекорд України, поінформували Львівський портал у прес-службі Львівської міської ради.

«Бах Маратон» у Львові стане внеском у всесвітню культурно-соціальну ініціативу – наймасштабнішу подію в історії класичної музики, що відбудеться в День народження Баха і покликана донести безсмертні творіння композитора до якомога більшої кількості слухачів.

У цей день твори Й.С. Баха звучатимуть у кав’ярнях, ресторанах, готелях та інших громадських місцях міста.

А вже з понеділка, 2 березня, вулицями Львова курсуватиме незвичайний трамвай, в якому звучатиме музика композитора, запрошуючи львів`ян та гостей міста відвідати подію світового масштабу – «Бах Маратон».

З метою зміцнення культурно-виховного компоненту заходу, формування інтелектуальної та художньої самосвідомості молодих музикантів, виявлення та підтримки обдарованої молоді, в рамках «Бах Маратону» буде проведено фестиваль-конкурс ім. Й.С. Баха серед учнів початкових мистецьких навчальних закладів міста й області.

21 березня – День народження легендарного композитора Йоганна Себастьяна Баха. В цей день увесь світ об`єднається у святкуванні визначної дати – 330-річчя з Дня народження генія музики.

Ілюстрація: zakarpattya.net.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *