ОСТАННІ НОВИНИ

Через дороге пальне вартість проїзду у маршрутках може зрости

|

Заступник директора компанії-перевізника «Успіх БМ» Володимир Іськович  розповів Львівському порталу про ситуацію з цінами на автоперевезення.

«Ми до останнього розуміли, що у скрутний економічний час для країни піднімати вартість проїзду у транспорті було не доцільно. На жаль, сьогоднішня ціна пального та комплектуючих змушує нас змінити свою позицію.

Ситуація із подорожчанням палива настільки скрутна, що на підприємствах постає питання чи взагалі виїжджати на рейс. Ми не здатні забезпечити людям зарплати та закупити комплектуючі для ремонту транспорту, вартість яких у іноземній валюті.

А про реальну вартість проїзду, яка б могла дозволити підприємствам нормально працювати, оновлюватися та розвиватися, взагалі страшно казати. Ця цифра коливається від 7 до 10 гривень.

На жаль, в сьогоднішніх економічних умовах ця ціна для пасажирів є нереальною.

Аби залишитися підприємствам на плаву, необхідно піднімати вартість проїзду щонайменше до чотирьох гривень. Лише після стабілізації валютного та паливного ринку можна говорити про реальну вартість проїзду. Наразі про заробітки перевізникам варто забути. Ми повинні, насамперед, забезпечити роботу галузі, аби люди могли доїхати на роботу та повернутися додому».

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *